Miten Skype-paketti peruutetaan tai sitä vaihdetaan?

Sinun on peruutettava paketti vähintään kolme vuorokautta ennen uusimispäivää, jotta sinua ei veloiteta seuraavasta laskutuskaudesta.

1. Kirjaudu sisään tilillesi ja valitse tilaus, jonka haluat perua.

2. Valitse Peruuta tilaus.

Peruuta tilaus -vaihtoehto
    3. Valitse peruutuksen syy ja sen kohdalla oleva valintanappi sekä vahvista sitten peruutus valitsemalla Peruuta tilaus.

tilauksen peruutuksen syy

Kun peruutat paketin, se pysyy aktiivisena päättymispäivään saakka.

Et voi vaihtaa paketteja etkä muuttaa Skype-saldotilausta. Voit kuitenkin peruuttaa pakettisi milloin tahansa ja ostaa niin monta uutta pakettia kuin haluat.

Valmis oppimaan lisää?
    Voiko Skype-paketista tai Skype-saldosta saada hyvityksen?
    Mitä erilaisia Skype-paketteja ja käyttöön perustuvia maksuvaihtoehtoja on olemassa?
    Skype-pakettien vianetsintä