Miten Skype-paketti peruutetaan tai sitä vaihdetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-ostokset ovat tilauspohjaisia, ja ne uusitaan automaattisesti, kunnes peruutat ne. Sinun on peruutettava paketti vähintään kolme vuorokautta ennen uusimispäivää, jotta sinua ei veloiteta seuraavasta laskutuskaudesta. Toisin kuin tilauksia, Skype-saldoa laskutetaan uudelleen vain, jos tililläsi on käytössä automaattinen lataus.

Miten Skype-pakettia hallitaan?

Jos ostit tilauksen iPhonessa tai iPadissa, voit hallita sitä vain suoraan laitteestasi.

Muussa tapauksessa siirry tästä linkistä Skype-tilisi profiilisivulle ja valitse Tilauksen hallinta sen tilauksen kohdalla, jonka haluat peruuttaa. Täällä voit tarkastella tilauksiasi ja ostohistoriaasi tai muuttaa maksutapaa.

Huomautus: Jos Hallitse-painiketta ei näy, syynä voi olla se, että sinulla on Skype-saldoa tilauksen sijaan. Skype-saldoa laskutetaan uudelleen vain, jos tililläsi on käytössä automaattinen lataus.
    manage Subscription button

Miten Skype-paketti peruutetaan?

Jos ostit tilauksen iPhonessa tai iPadissa, voit hallita sitä vain suoraan laitteestasi.

Sinun on peruutettava paketti vähintään kolme vuorokautta ennen uusimispäivää, jotta sinua ei veloiteta seuraavasta laskutuskaudesta.

Voiko peruutetusta Skype-paketista saada hyvityksen? Tilaukset, jotka eivät ole vanhentuneet, voivat olla oikeutettuja hyvityksiin. Tutustu Skypen hyvityskäytäntöön.

Tarvitsetko apua Skype-tilauksesi käytössä? Kokeile näitä Skype-tilauksen vianmääritysohjeita.

1. Siirry tästä linkistä Skype-tilisi profiilisivulle ja valitse Tilauksen hallinta sen tilauksen kohdalla, jonka haluat peruuttaa.

Huomautus: Jos Hallitse-painiketta ei näy, syynä voi olla se, että sinulla on Skype-saldoa tilauksen sijaan. Skype-saldoa laskutetaan uudelleen vain, jos tililläsi on käytössä automaattinen lataus.
    2. Valitse Peruuta tilaus.

Cancel subscription option
    3. Valitse peruutuksen syy ja sen kohdalla oleva valintanappi sekä vahvista sitten peruutus valitsemalla Peruuta tilaus.
      subscription cancellation reason

Kun peruutat paketin, se pysyy aktiivisena päättymispäivään saakka.

Voiko Skype-pakettia vaihtaa?

Et voi vaihtaa Skype-pakettia etkä muuttaa Skype-saldotilausta. Voit ehkä kuitenkin peruuttaa tilauksesi ja hankkia uuden.

Jos sinulla on useita paketteja, Skype käyttää niitä seuraavassa järjestyksessä:

• Pakettityypin mukaan – rajoittamattomat paketit käytetään ensin, rajoitetut sen jälkeen.
    • Umpeutumispäivä – ensiksi käytetään paketit, joiden umpeutumispäivä on lähimpänä.

Huomautus: päivittäessäsi uuteen pakettiin vanha peruutetaan ja korvataan uudella, kun olet käyttänyt puheajan loppuun tai umpeutumispäivä on mennyt.

Voiko peruutetusta Skype-paketista saada hyvityksen? Tilaukset, jotka eivät ole vanhentuneet, voivat olla oikeutettuja hyvityksiin. Tutustu Skypen hyvityskäytäntöön.

Miten voin ilmoittaa ongelmasta Skypessä?

Tarvitsetko apua Skype-tilauksesi käytössä? Kokeile näitä Skype-tilauksen vianmääritysohjeita.
    Jos nämä ohjeet eivät auta, voit raportoida ongelmista suoraan Skype-profiilistasi:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Ohje ja palaute.
    4. Valitse Ilmoita ongelmasta.

Valmis oppimaan lisää?
    Voiko Skype-paketista tai Skype-saldosta saada hyvityksen?
    Mitä erilaisia Skype-paketteja ja käyttöön perustuvia maksuvaihtoehtoja on olemassa?
    Skype-pakettien vianetsintä