Ohje Skype Preview for Windows 10

Oman puhelinnumeron vahvistaminen Skypen Preview'n Windows 10 -versiossa

Skype Preview'n Windows 10 -versiossa pyydämme, että käyttäjät vahvistavat puhelinnumeronsa, jos he haluavat lisätä muita Skypen käyttäjiä osoitekirjastaan automaattisesti.

Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja antaa muiden etsiä sinua Skypestä.  Kun vahvistat yhteystietosi, voimme olla varmoja siitä, että lisäämme oikeita henkilöitä lisätessämme kavereita automaattisesti.

Jos haluat muuttaa asetusta myöhemmin, avaa Skype Preview, valitse Asetukset ja valitse sitten Kontaktit-kohdasta Älä käytä osoitekirjaani.