Miten Skype suljetaan Outlook.comissa?

Takaisin hakutuloksiin

Skype on täysin integroitu Outlook.comiin, eikä sitä voi sulkea. Olemme saaneet asiakaspalautetta, jonka mukaan käyttäjät haluaisivat vaihtoehdon sulkea Skype, ja pyrimme lisäämään tämän toiminnon. Pysy kuulolla.

Sillä välin voit mukauttaa saapuvien Skype-puhelujen ja/tai Outlookin keskusteluilmoituksia ottamalla ilmoitusruudun ja äänet käyttöön tai poistamalla ne käytöstä.

1. Valitse Outlook.comissa Skype-kuvake, ja valitse sitten Asetukset-kuvake Asetusten rataskuvake.
    2. Valitse Ilmoitukset-kohdassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Keskusteluilmoitukset poistaa pikaviestien ilmoitusruudun käytöstä tai ottaa sen käyttöön.
      • Keskusteluilmoitusten äänet poistaa pikaviestien ilmoitusäänet käytöstä tai ottaa ne käyttöön.
      • Saapuvien puheluiden ilmoitukset poistaa saapuvien puhelujen ilmoitusruudun käytöstä tai ottaa sen käyttöön.
      • Saapuvien puheluiden ilmoitusäänet poistaa saapuvien puheluiden ilmoitusäänet käytöstä tai ottaa ne käyttöön.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Kuinka kytken ilmoitukset pois käytöstä Excelissä, OneNotessa, PowerPointissa tai Wordissa?