Miten Skype suljetaan Outlook.comissa?

Skype on täysin integroitu Outlook.comiin, eikä sitä voi sulkea. Olemme saaneet asiakaspalautetta, jonka mukaan käyttäjät haluaisivat vaihtoehdon sulkea Skype, ja pyrimme lisäämään tämän toiminnon. Pysy kuulolla.

Sitä odotellessa voit käyttää asetuksia, jotka poistavat ilmoitukset käytöstä (äänet ja ilmoitusruudut).

1. Valitse Outlook.comissa Skype-kuvake, ja valitse sitten Asetukset (rataskuvake).
  2. Valitse Ilmoitukset. Täällä voit poistaa ilmoitukset ja äänet käytöstä.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Kuinka kytken ilmoitukset pois käytöstä Excelissä, OneNotessa, PowerPointissa tai Wordissa?