Miten Skype suljetaan Outlook.comissa?

Skype on täysin integroitu Outlook.comiin, eikä sitä voi sulkea. Olemme saaneet asiakaspalautetta, jonka mukaan käyttäjät haluaisivat vaihtoehdon sulkea Skype, ja pyrimme lisäämään tämän toiminnon. Pysy kuulolla.

Sillä välin voit poistaa äänet kokonaan käytöstä, jolloin saapuvat Skype-puhelut tai ilmoitukset eivät häiritse sinua Outlookissa.

1. Valitse Outlook.comissa Skype-kuvake, ja valitse sitten Asetukset-kuvake Asetusten rataskuvake.
  2. Mykistä kaikki äänet valitsemalla Ilmoitukset ja sitten Ääni.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Kuinka kytken ilmoitukset pois käytöstä Excelissä, OneNotessa, PowerPointissa tai Wordissa?