Voor Belgische klanten: Hoe betaal ik via ING Home'Pay?

Terug naar zoekresultaten

Met ING Home'Pay kunt u betalen voor Skype-producten via een online bankoverschrijving. De service ING Home'Pay wordt gratis aangeboden aan abonnees van Home'Bank. Dit is een van de vele manieren om te betalen.

U moet een factuuradres in België hebben als u ING Home'Pay wilt gebruiken.

Het is heel eenvoudig om Skype-producten te kopen via ING Home'Pay:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in ING Home'Pay. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
    2. Selecteer ING als betaalwijze en klik vervolgens op Volgende.
    3. Er wordt een overzicht van uw bestelling, inclusief het te betalen bedrag, weergegeven. Klik op Volgende.
    4. Controleer uw betaalgegevens nog eens en klik op Volgende. U wordt omgeleid naar de website van ING Home'Pay.
    5. Log in bij uw bankrekening om de overschrijving te voltooien. Normaal gesproken wordt de betaling binnen 2 werkdagen voltooid. In zeldzame gevallen kan het 4 werkdagen duren.