[Voor Nederlandse klanten] Hoe betaal ik via iDEAL?

Met iDEAL kunt u betalen voor Skype-producten via een online bankoverschrijving. Als u al online bankiert met ABN AMRO, Fortis, ING Home'Pay, Rabobank of SNS Bank kunt u rechtstreeks via iDEAL betalingen verrichten. Dit is een van de vele manieren om te betalen.

U moet een factuuradres in Nederland hebben als u iDEAL als betaalwijze wilt gebruiken.

iDEAL gebruiken als betaalwijze

Betalen via iDEAL:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
  2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.
  4. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in iDEAL. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
  5. Selecteer het pictogram iDEAL en klik op Volgende. Er wordt een overzicht van uw bestelling, inclusief het te betalen bedrag, weergegeven.
  6. Klik op Volgende.
  7. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kies uw bank de bank die u wilt gebruiken voor de bankoverschrijving en klik op Volgende. U wordt omgeleid naar de website van de geselecteerde bank.
  8. Log in bij uw bankrekening om de overschrijving te voltooien. Normaal gesproken wordt de betaling binnen 2 werkdagen voltooid. In zeldzame gevallen kan het 4 werkdagen duren.