Welke functies worden ondersteund door Skype voor iOS?

Er zijn momenteel twee versies van Skype voor iOS. Als u niet weet welke versie u hebt geïnstalleerd, klikt u hier. Als u wilt weten welke versie u op uw apparaat kunt installeren, kunt u hier de systeemvereisten opzoeken.

De nieuwste versie van Skype 6 voor iOS ondersteunt:

• Audio- en videogesprekken met groepen in Skype
  • Chatten
  • Skype-naar-Skype bellen
  • Mobiele en vaste nummers bellen
  • Skype-gesprekken ontvangen en Skype-nummers bellen
  • Een kalendergebeurtenis maken
  • Doorschakelen
  • Filteren contactenlijst
  • Chat-uitnodigingen verzenden
  • Voicemails verzenden
  • Videoboodschappen
  • Foto's verzenden (1:1 en groep)
  • Microsoft Office-bestanden openen
  • Uw Skype-account samenvoegen met uw Microsoft-account
  • Gesprekken en contactpersonen zoeken
  • Verbinding maken met Bluetooth-apparaten (iPhone 4 of hoger en iPod Touch vanaf 4e generatie)
  • Een chatsessie voor een groep starten
  • Contactpersonen toevoegen aan een chatsessie met een groep
  • Voicemail
  • Sms-berichten versturen

De bovenstaande functies zijn alleen beschikbaar op apparaten met iOS 7 of hoger.

De volgende functies worden niet ondersteund:

• Scherm delen*

De nieuwste versie van Skype 4 voor iOS voor iPhone en iPod touch ondersteunt:

• Chatten
  • Skype-sms
  • Skype-naar-Skype bellen
  • Mobiele en vaste nummers bellen
  • Skype-gesprekken ontvangen en Skype-nummers bellen
  • Skype-videogesprek (1:1)
  • Deelnemen aan groepsgesprekken (alleen audio)
  • Doorschakelen
  • Filteren contactenlijst
  • Voicemails
  • Videoboodschappen
  • Foto's verzenden
  • Bellen vanaf uw iPhone-adresboek
  • Importeren vanuit iPhone-adresboek
  • Uw Skype-account samenvoegen met uw Microsoft-account
  • Contactpersonen van Windows Messenger bekijken en chatten
  • Verbinding maken met Bluetooth-apparaten (alleen iPhone 3GS of hoger en iPod Touch vanaf 4e generatie)

De volgende functies worden momenteel niet ondersteund:

• Synchroniseren met het adresboek van iPhone
  • Favoriete contactpersonen weergeven
  • Scherm delen*

*U kunt uw scherm niet delen met uw contactpersonen, maar ze kunnen hun scherm wel met u delen tijdens een 1-op-1 videogesprek.

Hier leest u meer over Skype voor iPhone.