Voor Indiase klanten: Hoe betaal ik met Netbanking?

Terug naar zoekresultaten
    Van toepassing op:
    • Skype voor Android
    • Skype voor iPad
    • Skype voor iPhone
    • Skype voor Linux
    • Skype voor Mac
    • Skype voor Windows RT
    • PlayStation
    • Skype voor tv
    • Skype voor Web
    • Skype voor Windows-bureaublad
    • Skype voor Windows Phone

Met NetBanking kunt u online geld overmaken om Skype-producten te kopen. Dit is slechts één van de vele betaalmethodes.

U moet een factuuradres in India hebben als u NetBanking wilt gebruiken. Om uw factuuradres aan te passen, meld u aan op uw Skype account

Zo koopt u Skype-producten met NetBanking:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.

2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen en klik op Doorgaan. De relevante lokale belasting wordt toegepast op uw bestelling.

3. Selecteer NetBanking als betaalmethode.

4. Ga akkoord met de Microsoft Services Agreement (dit zijn de relevante gebruiksvoorwaarden voor Skype) en de Microsoft Privacy Statement.

5. Controleer de gegevens van uw bestelling en klik vervolgens op Doorgaan. U wordt omgeleid naar de website van NetBanking.

6. Meld u aan bij uw account NetBanking om uw aankoop te voltooien.