Voor Indiase klanten: Hoe betaal ik met Netbanking?

Met NetBanking kunt u online geld overmaken om Skype-producten te kopen. Dit is één van de vele betaalmethodes.

Om NetBanking te gebruiken, moet uw factuuradres zich in India bevinden. Om uw factuuradres bij te werken, moet u zich aanmelden bij uw Skype-account.

Zo koopt u Skype-producten met NetBanking:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.

2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen en klik op Doorgaan. De relevante lokale belasting wordt toegepast op uw bestelling.

3. Selecteer NetBanking als betaalmethode.

4. Ga akkoord met de Microsoft Services Agreement (dit zijn de relevante gebruiksvoorwaarden voor Skype), de Microsoft Privacy Statement en de Sify-gebruiksvoorwaarden.

5. Controleer de gegevens van uw bestelling en klik vervolgens op Doorgaan. U wordt omgeleid naar de website van NetBanking.

6. Meld u aan bij uw account NetBanking om uw aankoop te voltooien.