Hoe lang zijn bestanden en gegevens beschikbaar in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Skype slaat bestanden en foto's op die u hebt gedeeld, oproepen die u hebt opgenomen en andere items, voor gemakkelijke toegang tot al uw apparaten.

Elk item is echter beschikbaar gedurende een bepaalde tijdsduur in uw chatgeschiedenis:

Itemtype Tijdsduur beschikbaar
    Berichten Bepaald door gebruiker*
    Video's Bepaald door gebruiker*

Opmerking: Video's die groter zijn dan 100MB worden opgeslagen als een bestand en zijn beschikbaar voor 30 dagen.
    Afbeeldingen Bepaald door gebruiker*
    Bestanden 30 dagen beschikbaar
    Ingesproken berichten en Voicemail 30 dagen beschikbaar
    Gespreksopnamen 30 dagen beschikbaar

Meer informatie over het exporteren van uw chatgeschiedenis of bestanden. Houd er rekening mee dat items die door u en uw contactpersonen zijn verwijderd niet langer beschikbaar zijn in de chatgeschiedenis of voor export.

*Berichten, video's en foto's zijn beschikbaar totdat ze worden verwijderd of dateren van april 2017.