Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hva er nytt i Skype for iOS?

Ser du etter de siste Skype for iOS-utgivelsene? Lurer du på hvilke funksjonsendringer og forbedringer som er i hver utgivelse? Se tabellen nedenfor for å finne alle detaljene om de nyeste utgivelsene.

Versjon

Endringer og nye funksjoner

Skype for iOS 6.35.1
    utgitt 25. mai 2017

Velkommen til Skype for iOS.
    Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg. Dette er nytt:

• Forbedringer av ytelse og stabilitet.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype for iOS 6.35
    utgitt 3. mai 2017

Velkommen til Skype for iOS.
    Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg. Dette er nytt:

• Generelle funksjonsforbedringer.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype for iOS 6.34
    utgitt 28. februar 2017

Velkommen til Skype for iOS.
    Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg. Dette er nytt:

• Bruke Skype til internasjonale samtaler? Vi har akkurat gjort ting mye enklere for deg ved å introdusere muligheten til å redigere landskode eller “0” på en enkel måte!

• Generelle funksjonsforbedringer.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype for iOS 6.30
    utgitt 12. desember 2016

Velkommen til Skype for iOS.
    Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg. Dette er nytt:

• Spre litt ekstra julestemning! Del en personlig julevideomelding med dine kjære. Trykk på snøflakknappen ved siden av Skype-logoen for å komme i gang.

• Integrert ringing (CallKit) har nå en velkomstskjerm for å hjelpe deg med å forstå denne funksjonen.

• Varslinger fjernes nå fra Varslingssenter når Skype-appen startes – rydding er en bra ting.

• Har du noen gang ved et uhell avsluttet appen under en gruppesamtale og ikke kunnet bli med igjen? Nå kan du enkelt bli med i gruppesamtaler igjen.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype for iOS 6.28
    utgitt 9. november 2016

• Generelle rettelser

Skype for iOS 6.27
    utgitt 27. oktober 2016

Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg. Med denne nye oppdateringen kan du nå:

• Sende Skype-meldinger til Skype-kontakter ved å bruke Siri.
    • Vise dine nylige Skype-meldinger og favoritter på Apple Watch igjen.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype for iOS 6.26
    utgitt 10. oktober 2016

Velkommen til Skype for iOS.
    Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg.
    Med denne nye oppdateringen kan du nå:

• Gjøre hver eneste samtale til en Skype-samtale: Slå iOS 10 integrert oppringing (CallKit) på/av i appinnstillingene i Skype.

• Gå aldri glipp av en ny kontakt: Pass på at du har satt Skype-varslinger til “på” for å motta alle nye kontaktforespørsler som et varsel.

• Forbedringsrettelser: Gled deg over de forskjellige måtene vi har forbedret virkemåten til Skype i iOS 10.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype 6.25 for iOS
    utgitt 28. september 2016

Velkommen til Skype for iOS.
    Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre Skype bedre for deg.
    Med denne nye oppdateringen kan du nå:

• Svar på Skype-anrop fra låseskjermen, akkurat som for et vanlig telefonanrop.
    • Lagre Skype-kontaktene sømløst i kontaktlisten som er innebygd i iPhone/iPad.
    • Betal for Skype-kreditt i israelske shekel.
    • Inviter venner til Skype direkte fra kontaktlisten.
    • Skill enklere mellom kontakter og roboter i kontaktlisten.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype 6.22 for iOS
    utgitt 22. august 2016

Velkommen til Skype for iOS.
    Her er det som er nytt i denne oppdateringen:

• Vi har gjort saldovarsler for Skype-kreditt raskere og mer pålitelige.
    • Du kan nå kjøpe Skype-kreditt i flere valutaer.
    • Ny statuslinje for tilkobling viser når Skype oppdaterer samtaler eller når du har nettverksproblemer.
    • Varslene inneholder mye mer informasjon nå.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype 6.20 for iOS
    utgitt 19. juli 2016

Velkommen til Skype for iOS.
    Her er det som er nytt i denne oppdateringen:

Skype-roboter:

• Vi har gjort det enklere å finne roboter i Skype – bare trykk robotikonet i Nylige-overskriften.

• Har du funnet en nyttig robot? Nå kan du trykke overskriften i robotsamtalen for å legge den til i favorittene dine (bare enkelte markeder).

Push-varsler og antall tapte samtaler:

• Vi har forbedret påliteligheten i varsler.

• Dempede samtaler vises ikke lenger i antallet for uleste meldinger.

Generelt:

• Vi har forbedret telefonsvareren, så den skulle nå fungere bra for alle!

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype 6.19 for iOS
    utgitt 5. juli 2016

Vi arbeider hardt for å gjøre Skype enda bedre for samtaler og meldinger. Dette er nytt i denne oppdateringen:

• Vi har endret litt på fargene i appen for å gjøre den enklere å bruke for alle.

• Rettelser for å forbedre samtalepålitelighet og redusere krasj.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!

Skype 6.17.1 for iOS
    utgitt 7. juni 2016

Vi arbeider hardt for å gjøre Skype enda bedre for samtaler og meldinger. Dette er nytt i denne oppdateringen:

• Legg til nye venner ved å åpne Kontakter, trykke Inviter venner til Skype og så velge hvem du ønsker skal bli med. Lær mer.
    • Forbedringer av kvaliteten på tale- og videosamtaler.
    • Rettet feil som hindret enkelte brukere i å logge på automatisk.

Fortsett å sende tilbakemeldinger ved å åpne appen og trykke koblingen Skype-fellesskap i Min info. Vi lytter!
    Skype 6.16 for iOS
    utgitt 23. mai 2016

Vi arbeider hardt for å gjøre Skype enda bedre for samtaler og meldinger. Dette er nytt i denne oppdateringen:

• Vi har gjort store forbedringer av måten Skype fungerer med eksterne mikrofoner, grensesnitt og enheter på.

• Du kan nå lagre videomeldinger på enheten din og så dele dem med venner og familie eller på sosiale medier.

Fortsett å sende tilbakemeldinger fra appen eller via Skype-fellesskapet. Vi lytter!

Skype 6.15 for iOS
    utgitt 28. april 2016

Vi arbeider hardt for å gjøre Skype enda bedre for samtaler og meldinger. Denne oppdateringen inneholder:

• Feilrettelser og ytelsesforbedringer. Fortsett å sende tilbakemeldinger fra appen eller via Skypes fellesskapssider. Vi lytter!
    Skype 6.14 for iOS
    utgitt 18. april 2016
    • Denne oppdateringen inneholder mange feilrettelser og ytelsesforbedringer. Fortsett å sende tilbakemeldinger fra appen eller via Skypes fellesskapssider. Vi lytter!
    Skype 6.13 for iOS
    utgitt 29. mars 2016
    • Generelle forbedringer.
    Skype 6.12 for iOS
    utgitt 9. mars 2016
    • Nye gruppevideosamtaler med opptil 25 personer.
    Skype 6.11 for iOS
    utgitt 18. februar 2016
    • Generelle forbedringer.
    • Denne utgivelsen retter en feil som forårsaket dårlig lyd ved oppringing til mobiltelefoner/fasttelefoner på enkelte iPhone- og iPad-modeller.
    Skype 6.10 for iOS
    utgitt 11. februar 2016
    • Åpne enkelt Microsoft Office-dokumenter, presentasjoner og regneark som har blitt delt i Skype.
    • Del kjærligheten med Skype. Gjør dagen til din kjære spesiell ved å sende en Valentinsdag-videomelding.
    • Lagre en video du har mottatt eller en videomelding du har tatt opp, direkte til Bilder. Lær mer.
    • Generelle forbedringer.
    Skype 6.9.1 for iOS
    utgitt 26. januar 2016
    • Generelle forbedringer.
    Skype 6.8.1 for iOS
    utgitt 19. desember 2015
    • Denne utgivelsen retter en feil som første til at Skype krasjet for enkelte brukere – takk for all hjelp og alle tilbakemeldinger om dette problemet.
    • Lag et julevideokort. Trykk snøflakikonet for å ta opp og dele via Skype eller lagre for å dele i sosiale nettverk eller via e-post.
    • Send videomeldinger til grupper direkte fra gruppesamtaler.
    • Kom i julestemning med nye uttrykksikoner og Mojier.
    Skype 6.8 for iOS
    utgitt 15. desember 2015
    • Deling gjort enkelt: Bare trykk delingsknappen for å sende webområder eller bilder fra Kamerarull til venner i Skype.
    • Generelle forbedringer.
    Skype 6.7 for iOS
    utgitt 8. desember 2015
    • Generelle forbedringer.
    Skype 6.6 for iOS
    utgitt 23. november 2015

Gjenkjenning av telefonnummer, dato og adresse i samtalene dine:

• Ring et telefonnummer (ved å bruke Skype-kreditt) direkte fra uthevede numre.
    • Sett opp kalenderhendelser ved å trykke uthevede datoer, dager og klokkeslett.
    • Sjekk steder i Kart direkte fra uthevede adresser.
    • Gjør det enklere med fleroppgavekjøring i Skype:
      • Gå raskt tilbake til en samtale ved å trykke Aktiv samtale-banneret i Skype
      • Bruk ulest-telleren til enkelt å se hvor mange uleste samtaler du har mens du er i en samtale
    • Generelle forbedringer.
    Skype 6.5 for iOS
    utgitt 28. oktober 2015

iPhone

• Legg til litt moro i videomeldinger ved å bruke videofiltre
    • Bli skummel med nye, spøkelsesaktige filtre og uttrykksikoner for Halloween-videomeldinger...Moohahaha!
    • Nye 3D Touch-handlinger:
      • Vis hurtigstarthandlinger direkte fra Skype-ikonet på hjemskjermen.
      • Trykk en Nylig samtale for å kikke på den siste direktemeldingen eller en direkte videosamtale.
      • Trykk hardt på delte plasseringer, bilder, kontakter og URL-adresser for å ta en kikk på innholdet.
    • Forbedret samtale- og kontaktbehandling
      • Skjul samtaler fra Nylige-listen med et sveip.
      • Slett historikken til en samtale fullstendig fra samtalemenyen eller Nylige-listen.
      • Del enkelt Skype-kontakter.

iPad

• Legg til litt moro i videomeldinger ved å bruke videofiltre
    • Bli skummel med nye, spøkelsesaktige filtre og uttrykksikoner for Halloween-videomeldinger...Moohahaha!
    • Forbedret samtale- og kontaktbehandling
      • Skjul samtaler i Nylige-listen med et sveip
      • Slett historikken til en samtale fullstendig fra samtalemenyen eller Nylige-listen
      • Del enkelt Skype-kontakter
    • Generelle forbedringer
    Skype 6.3 for iOS
    utgitt 1. oktober 2015

iPhone

• Full iOS9-kompatibilitet.
    • Bruk Skype i delt visning og skyv over for direktemeldinger og talesamtaler.
    • Svar på Skype-varslinger uten å måtte åpne Skype.
    • Start samtaler med Skype-kontakter direkte fra Spotlight-søk.

iPad

• Full iOS9-kompatibilitet.
    • Bruk Skype i delt visning og skyv over for direktemeldinger og talesamtaler.
    • Svar på Skype-varslinger uten å måtte åpne Skype.
    • Start samtaler med Skype-kontakter direkte fra Spotlight-søk.
    • Forbedringer av problemer med lavt samtalevolum.
    Skype 6.2 for iOS
    utgitt 17. september 2015
    • Støtter retningsendringer på påloggingsskjermer.
    Skype 6.0.1 for iOS
    utgitt 3. september 2015
    • Mulighet til å slette landskode ved å trykke Backstage.
    • Åpne profil direkte fra Søk og ikke bare fra samtale.
    Skype 6.0 for iOS
    utgitt 3. september 2015
    • Nytt og nydesignet grensesnitt for både iPhone og iPad.
    • Forbedret søkefunksjon slik at du raskt finner meldinger, samtaler, kontakter og grupper.
    • Nye sveipehandlinger gjør det mulig for deg å raskt foreta oppringinger og behandle samtaler (bare sveip mot venstre eller høyre på Nylige-fanen).
    • Filtrering for uleste samtaler (bare sveip ned på Nylige-fanen).

Pass på at du har den nyeste versjonen installert slik at du får alle fordelene i Skype for iPhone. Finn ut mer om oppgradering til nyeste versjon.

Finn ut mer om Skype for iPhone.