Hvordan overføre mitt Skype-nummer til et annet selskap?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du vil overføre ditt Skype-nummer må du ta direkte kontakt med din nye leverandør for å starte dette. Hvis du overfører Skype-nummeret ditt fra Frankrike eller Mexico, følg disse trinnene.

Frankrike

Kontakt Voxbone sitt gratisnummer på +33805080975 for å få den tilknyttede RIO (Relevé d'identité opérateur) koden. Du vil trenge å gi dette til din nye leverandør for å starte overføring.

Mexico

1. Logg på Skype fra din datamaskin eller mobilenheten. Sikre deg at Skype-brukeren tilknyttet til Skype-nummeret du vil overføre.
    2. Ring +52051051 fra Skype.
    3. Du vil bli bedt om å skrive inn Skype-nummeret du vil overføre ut. Skrive inn ditt 10-sifrede Skype-nummer (f.eks. 55-8400-1234).
    4. Hvis du har flere Skype-numre tilknyttet til din Skype-bruker, skriv inn kun ett du vil overføre. Du må du gjenta denne prosessen for hvert nummer hvis du vil overføre fler enn ett nummer.
    5. Du vil bli koblet til Administrador de la Base de Datos (ABD) overføringsystem etter at Skype-nummeret skrevet inn i Skype-brukeren som startet samtalen er bekreftet. Dette systemet vil identifiserer Skype-nummeret som overføres.
    6. The ABD-systemet vil ringe dette nummeret innen 5 minutter. Kontroller at du er tilgjengelig til å ta denne samtalen på Skype.
    7. Når du svarer på samtalen vil systemet gi deg et 4-sifrede PIN som du trenger å gi til det nye selskapet for å starte overføringen av ditt Skype-nummer.
    8. Hvis samtalen ikke blir besvart, vil systemet prøve igjen om 5 minutter. Hvis du ikke svarer på det andre forsøket, må du starte prosessen på nytt.