Hjem Nye Skype for Android og iPhone

Produktmerknader for nye Skype på mobil

Utrullingen av Android 8.10.0.4 og iOS 8.10.0.5 starter 6. november 2017, og slippes gradvis i løpet av den neste uken.

Vi ønsker tilbakemeldinger

Dere spurte, vi leverte

• Bildeeffekter: Når du har tatt et bilde, kan du velge fra en karusell av morsomme effekter. Lagre eller del bildet du har laget.
    • Sette samtaler på vent: Sett en samtale på vent mens du tar en annen samtale.

Kule ting som kommer

• Følg med, det kommer mye mer...
    Send tilbakemeldingGå til Kjente problemer

Tidligere produktmerknader

Utrullingen av Android og iOS 8.9.0.0.64295 starter 23. oktober 2017, og slippes gradvis i løpet av den neste uken.
    • Tilstedeværelsesendringer dere har bedt om: Fra profilen din setter du deg selv til Aktiv, Ikke forstyrr eller Usynlig
    • En ny måte å behandle og styre varsler på: Finn ut hvordan du setter din Ikke forstyrr-tilstedeværelse og behandler varsler i det nye Skype.
    • Ring et telefonnummer direkte fra kontaktens profil. Hvis vennen din har lagret et telefonnummer, kan du enkelt trykke det for å ringe direkte fra vennens profil.
    • Raske mikrofon- og kameratillatelser på iPhone: Det er nå enklere å aktivere mikrofon- og kameratillatelser under en samtale med bare ett trykk.
    • Cortana-forslag har fått en oppdatering: Vi hørte at forslagene var litt store. Vi har oppdatert størrelsen slik at den er litt mer balansert.

Utrullingen av Android og iOS 8.8.0.61630 starter 9. oktober 2017, og slippes gradvis i løpet av de to neste ukene.
    • Kontaktfiltrering på en enkel måte. Du kan enkelt filtrere Skype-kontakter ved å velge Alle, bare Skype-kontakter eller de kontaktene som er Aktiv nå på Skype.
    Utrullingen av Android og iOS 8.7.0.59578 starter 26. september 2017, og slippes gradvis i løpet av de to neste ukene.
    • Lagre telefonnumre som kontakter. Alle telefonnumre du har ringt, kan legges til som kontakter.
    • Styr hvordan andre finner meg i Skype. Velg hvilke telefonnumre andre kan finne deg på i Skype.
    • Behandle roboter enklere. Bruk det nye Slett-alternativet til å fjerne roboter fra samtalelisten.

Utrullingen av Android og iOS 8.6.0.57460 starter 12. september 2017, og slippes gradvis i løpet av de to neste ukene.

• Rask pålogging. Logg raskt på appen igjen med ett trykk etter at du har logget av.
    • Kontaktfilter. Filtrer kontakter enkelt for å vise hvem som er på Skype og hvem som ikke er det.
    • Kontaktnummer. Alle telefonnumre som en kontakt har oppført, vil nå bli vist i kontaktens profil.
    • Varsel om høydepunkter. Motta push-varsler på enheten når noen du følger, legger inn et nytt høydepunkt.
    • Problemer med iOS-krasj. Hvis du hadde problemer med appen, skulle de være løst nå.
    • Kan ikke logge av i Android. Du kan logge av appen i Android.

Utrullingen av Android og iOS 8.5.0.55324 starter 28. august 2017, og slippes gradvis i løpet av de to neste ukene.

• Mulighet til å bytte språk. Under Innstillinger kan du nå velge å endre språket for appen. Finn ut mer.
    • Lei av å svare på anrop på høyttalertelefonen? Nå er det endelig her. Når du svarer på samtaler med bare lyd, skal innkommende anrop først gå til øretelefonen og ikke høyttalertelefonen. Når du svarer på anrop med video, vil samtalen gå til høyttalertelefonen.
    • Varsler om høydepunkter. Når en av vennene dine nå sender deg en direktemelding til et av høydepunktene dine, mottar du et varsel.
    • Feil i skjerminnspillling. Løste en feil der skjermen bare ville bli svart når skjerminnspillingsskjermen ble åpnet. Meld fra til oss hvis dette problemet vedvarer.
    • Kontaktliste for voiceover. Gjorde forbedringer i kontaktlisten for voiceover. Skulle nå være tydeligere hvem som er tilkoblet og hvem som ikke er det.
    • Panoramabilder kan nå lastes opp til Høydepunkter.

Utrullingen av Android og iOS 8.4.0.53426 og 8.4.0.53425 starter 14. august 2017, og slippes gradvis i løpet av de to neste ukene.

• Angi humøret ditt! Under Innstillinger kan du nå endre humørmeldingen slik at alle får vite hvordan du føler deg. Finn ut mer.
    • Varslingsfeil rettet. Tapt anrop fordi det ikke ringte. Vi har gjort flere forbedringer i dette området. Meld fra hvis du opplever flere problemer med varsling.
    • Voiceover for tilstedeværelse er lagt til slik at det er enklere å finne ut hvem som er tilkoblet.
    • Veiledermerker er lagt til for å gi en grundig omvisning i appen.
    • Feil med blokkerte kontakter rettet. Mottok du samtaler fra blokkerte kontakter? Vi har løst problemet.
    • Profilbilde. Du kan nå zoome inn og beskjære bildet ditt!
    • Anrop til kinesiske myndigheter. Muligheten til å slå og ringe numre med 3 eller 7 sifre er lagt til.
    • Kontaktfeil rettet. Vi løste et problem der telefonnumre ikke ble vist som et navn selv om det var i adresseboken.
    • Samtalelogg. Har du problemer med å finne en bestemt dato i en samtale? Vi la til det flytende banneret med datoen når du ruller slik at det blir enklere å finne den nøyaktige datoen du ser etter.
    • De vanligste krasjene. Vi har alltid fokusert på disse, så meld fra hvis du støter på et problem!
    • Høydepunkter. Skype vil ikke lenger hente høydepunkter på forhånd når batterisparemodus er slått på.
    • Avocadolove-emoji er tilbake!

Utrullingen av Android og iOS 8.3.0.51670 og 8.3.0.51669 starter 1. august 2017, og slippes gradvis i løpet av de to neste ukene.

• Tilkoblingsstatus er tilbake!!! Gå grunn av et MASSIV popularitet ønsker kundene å se når venner og medarbeidere er aktive i Skype. Det er superenkelt! Den grønne prikken vil automatisk vises når statusen din er Aktiv nå. Finn ut mer.
      Du kan også filtrere samtalelisten etter Aktiv – prøv filterikonet i søkeboksen.
    • Vil du være usynlig? ...slå av den nye grønne prikken. Det var en annen populær forespørsel, så vi la til det også! Gå til Innstillinger > Personvern > og slå av “Vis min tilstedeværelse til andre”. Finn ut mer.
    • Mørkt tema. Ingen grunn til å beskrive dette. Hvis du er en av de mange som har bedt om det, vet du hva det er. God fornøyelse! Finn ut mer.
    • Monokromatisk tema ble lagt til for dem som ønsket mindre graderinger eller et mer profesjonelt fargevalg. Finn ut mer.
    • Behandle blokkerte kontakter er mye enklere. Gå til Innstillinger > Personvern > Behandle blokkerte brukere. Finn ut mer.
    • Delingsperle for iOS er lagt til slik at du kan dele de viktige tingene med venner og familie.
    • Varslingsfeil rettet. Tapte anrop fordi det ikke ringte? Vi har rettet en feil i dette området, men meld fra til oss hvis du opplever flere varslingsfeil.
    • De vanligste krasjene. Vi har alltid fokusert på disse, så meld fra hvis du støter på et problem!
    • Foreta telefonoppringinger enklere – Du kan nå foreta telefonoppringinger til brukere som ikke har Skype, når du søker etter dem i Skype. Bare trykk navnet deres i Søk og velg Ring-alternativet.
    • Reduserte snirklede linjer i samtalelisten. Basert på tilbakemeldinger om at linjene var litt for distraherende, har vi redusert bruken av dem i UX.
    • Innstillingsikon har fått en oppdatering. Vi hørte at ikonet så ut som en sol, så vi oppdaterte det slik at det ser mer ut som det tradisjonelle tannhjulikonet.
    • Problem med å spille av videoer? Folk rapporterte at de ikke kunne spille av videoer. Vi fant en feil og rettet den.

Utgivelse av Android og iOS 8.2.0.48850 og 8.2.0.48852 19. juli 2017

• Samtaleboble (meldingsutfylling) har blitt redusert – den var enorm! Mindre utfyllingsstørrelse gjør at du kan se mer av meldingen om gangen.
    • Antall uleste meldinger på hjemskjermen er nå oppe igjen slik at du ikke går glipp av de viktige samtalene.
    • Xiaomi Mi5-lydproblemer er rettet. Alt som skulle til, var litt Skype-magi.
    • Delingsperle for Android er lagt til slik at du kan dele de viktige tingene med venner og familie.
    • Voiceover for iOS for skjermlesere er rettet slik at det blir enklere å sette sammen samtalene og se gjennom dem før sending.
    • Slett Skype-kontakter er her, men husk på at du vil se dette alternativet bare hvis kontaktene ikke også er i den synkroniserte adresseboken på enheten.