Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan kjøper jeg kredit og abonnement i Skype for skrivebord?

    Tilbake til søkeresultater

    Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Skype til telefon.
    3. Velg enten Legg til kredit eller Legg til abonnement. Vi vil lede deg gjennom kjøpsprosessen.


    Skype for Windows 10 (versjon 12)

    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg enten Legg til Skype-kredit eller Legg til abonnement. Vi vil lede deg gjennom kjøpsprosessen.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop