Hvordan kjøper jeg Skype-kreditt?

Tilbake til søkeresultater

Det finnes to måter å kjøpe Skype-kreditt på: i Skype-appen og på nettet.

Kjøpe Skype-kreditt i Skype-appen

1. Åpne Skype på enheten din.
    2. Velg profilbildetditt.
    3. Velg Skype til telefon.
    4. Velg Fortsett -knappen i Skype-kreditt boksen.
    5. Fullfør Skype-kreditt kjøpet:

Kjøpe Skype-kreditt på nettet

1. Logg på kontoen din.
    2. Under profil bildet ser du en av to knapper:
      • Hvis du ikke har brukt Skype-kreditt før, velger du Finn kreditt under profil bildet ditt.
      • Hvis du tidligere har kjøpt Skype-kreditt, velger du Legg til Skype-kreditt under profil bildet ditt.
        Merk: Hvis du er på en iPhone eller iPad, og ikke har alternativet Finn kreditt eller Legg til Skype-kreditt, kan det hende at du må slette logg og informasjons kapsler på enheten og logge deg på igjen.
    3. Velg Legg til kreditt i kontoendin.
    4. Velg Fortsett med mengden Skype-kreditt du vil kjøpe.
    5. Velg om du vil aktivere Automatisk påfylling av kontoen.
    6. Velg faktureringsland fra rullegardinlisten, hvis du blir bedt om det.
    7. Velg betalingsmetode:
      • Hvis du har betalt for Skype-produkter før og lagret betalingsmåten:
        Velg en av de lagrede betalingsmetodene, eller Velg Bruk en ny betalingsmåte for å angi en ny betalingsmetode.
      • Hvis det er første gang du kjøper et Skype-produkt:
        Blir bedt om å legge til en ny betalingsmåte. Velg betalingsmetode og skriv inn betalingsdetaljer.
    8. Velg Betal nå*, og følg instruksjonene for å fullføre betalingen.

Skype-kreditten din vil vises som en levert ordre på kontoen din, og du vil se beløpet som vises i Skype. Nå kan du ringe mobiltelefoner og fasttelefoner, og prisen på samtalen trekkes fra din saldo.

*Ved å velge Betal nå, godtar du Skype sine Vilkår for bruk.