Hva er Skype automatisk påfylling og hvordan brukes det?

Tilbake til søkeresultater

Med automatisk påfylling legges det til Skype-kredit til i Skype eller Skype Manager når saldoen faller under et visst beløp.

Slik begynner du å bruke automatisk påfylling:

På Skype: Bruk denne koblingen fra hvilken som helst plattform eller enhet for å få tilgang til innstillingene for automatisk påfylling, du blir kanskje bedt om å logge på. Velg Kjøp Skype-kredit, velg antallet kreditter du vil legge til, og marker Aktiver automatisk påfylling når jeg begynner å gå tom for kreditt. Velg Fortsett og angi betalingsinformasjonen din.

I Skype Manager: Bruk denne koblingen for å logge på fra hvilken som helst plattform eller enhet. Velg Kjøp Skype-kredit, velg antallet kreditter du vil legge til, og marker Lagre tiden i fremtiden med automatisk påfylling. Velg Fortsett og angi betalingsinformasjonen din.

På Skype: Bruk denne koblingen fra hvilken som helst plattform eller enhet for å få tilgang til innstillingene for automatisk påfylling, du blir kanskje bedt om å logge på. Velg Deaktiver for å slå av automatisk påfylling, velg Aktiver for å begynne å bruke det igjen.

I Skype Manager: Bruk denne koblingen for å logge på fra hvilken som helst plattform eller enhet. Under kontodetaljene, ved siden av automatisk påfylling, velger du for å deaktivere eller aktivere innstillingene for automatisk påfylling.

Automatisk påfylling er tilgjengelig for betaling med PayPal, Skrill (Moneybookers) eller kredittkort. Vær oppmerksom på at hvis du bruker Skype Manager, og ikke har bekreftet gruppen, kan det hende disse betalingsmåtene ikke er tilgjengelige.