Pomoc Skype'a

    Jak zamknąć konto Skype'a?

    Wróć do wyników wyszukiwania

    Skype to jedna z wielu usług dla użytkowników indywidualnych, do których dostęp uzyskuje się przy użyciu konta Microsoft. Oddzielenie profilu Skype'a od konta Microsoft jest niemożliwe. Jeśli zamkniesz konto Microsoft, stracisz możliwość logowania się i uzyskiwania dostępu nie tylko do Skype'a, lecz również do innych produktów i usług firmy Microsoft dla użytkowników indywidualnych, takich jak Outlook.com, Office Online, OneDrive, Xbox Live czy Windows.

    Zanim zamkniesz konto Microsoft, upewnijmy się, że nie zostało na nim nic ważnego związanego ze Skypem:

    1. Zaloguj do Skype'a.
    2. Wykonaj czynności opisane w Ten artykuł , aby sprawdzić, czy:
      • Ważne informacje, takie jak pliki i kontakty, zostały zapisane.
      • Środki na koncie Skype zostały wykorzystane. Po zamknięciu konta nie będzie można ich odzyskać.
      • Aktywne abonamenty zostały anulowane i dalsze opłaty nie będą już pobierane. Jeśli masz włączone automatyczne doładowanie konta i anulujesz konto bez wcześniejszego anulowania abonamentów, opłata będzie nadal pobierana, dopóki konto nie zostanie zamknięte na stałe, co nastąpi po 60 dniach. Dowiedz się, jak wyłącz automatyczne ładowanie.
    Konto Microsoft można zamknąć, wykonując następujące kroki:
    1. Przejdź do naszego Firma Microsoft Strona zamknięcia konta. Może zostać wyświetlona prośba o zalogowanie się lub zweryfikowanie hasła.
    2. Upewnij się, że zalogowano się do konta Microsoft, które chcesz zamknąć, i wybierz pozycję Następny.
    3. W Wybierz powód wybierz powód zamknięcia konta.
    4. Wybrać Oznacz konto do zamknięcia.
    5. Twoje konto Microsoft zostanie zamknięte w ciągu 60 dni. Czekamy 60 dni, zanim trwale usuniemy konta na wypadek, gdybyś zmienił zdanie lub potrzebował dostępu do czegoś, zanim zniknie. Możesz zmienić zdanie w dowolnym momencie w ciągu 60 dni, po prostu Rejestrowanie , aby anulować zamknięcie.

    Gdy zamkniesz konto Microsoft, czekamy 60 dni, zanim je usuniemy na stałe. W tym czasie konto jest oznaczone do zamknięcia, ale nadal istnieje. Możesz kontrolować, czy Twój profil Skype'a jest widoczny w wynikach wyszukiwania w katalogu lub propozycjach. Dowiedz się więcej o tym, jak zrezygnować z wyników wyszukiwania lub sugestii wyszukiwania Skype'a w ruchomy lub pulpit Ustawienia prywatności.

    Sign in to your Microsoft account within 60 days of closing it. We'll cancel the closure, and everything will be just as you left it. If it's been longer than 60 days, we can't retrieve an account that has been deleted.

    Jeśli minęło więcej niż 60 dni, nie możemy przywrócić zamkniętego konta.


    Chcesz dowiedzieć się więcej?
    Gdzie mogę uzyskać zwrot pieniędzy?
    Jak anulować lub zmienić abonament Skype'a?
    Jak zamknąć konto Microsoft

    tłumaczenie maszynowe

    WAŻNE: Ten artykuł został przetłumaczony przez oprogramowanie do tłumaczenia maszynowego (tłumaczenie automatyczne), a nie przez człowieka. Więcej informacji można znaleźć w tym artykule. Skype używa tłumaczeń maszynowych, by udostępniać artykuły pomocy technicznej w większej liczbie języków. Artykuły tłumaczone maszynowo mogą jednak zawierać błędy składniowe lub gramatyczne podobne do tych, jakie popełniają cudzoziemcy. Skype nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie niedokładności, błędy czy szkody spowodowane błędnym tłumaczeniem zawartości lub jej wykorzystaniem przez naszych klientów.

    Zobacz oryginalny tekst w języku angielskim: FA142