Miksi Skypessä on muiden yritysten mainoksia?

Skypessä voi näkyä ajoittain muiden yritysten mainoksia (jos käytät Skypen ilmaisversiota). Mainokset auttavat pitämään Skypen ilmaisena miljoonille käyttäjille eivätkä ne vaikuta Skypen käyttöön.

Jos ostat Skype-saldoa tai paketin, et näe muiden yritysten mainoksia Skypessa.

Jotta voisimme näyttää sinua kiinnostavia mainoksia, voimme käyttää Skype-profiilisi (sekä linkitetyn Microsoft-tilisi profiilin) sisältämiä tietoja, jotka eivät paljasta henkilöllisyyttäsi, kuten ikää, sukupuolta, asuinmaata ja kieliasetusta, ja muita Microsoftin Advertisingin muualta kuin Skypestä keräämiä tietoja. Jos et halua paljastaa tällaisia tietoja mainostajille, voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi.

Jos estät tietojen paljastamisen, sinulle näytetään mainoksia vain asuinmaasi, valitsemasi kielen ja IP-osoitteesi sijainnin perusteella. Muita mainonnan kohdentamistietoja ei käytetä.

Lisätietoja mainoksista Skypen tietosuojakäytännössä.