Ohje Linux

Käytön aloittaminenSkype for Linux

Koskaan käyttänyt Skype ennen? Älä huoli, se on helppo päästä alkuun.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on:

• Liity Skype - saada ilmainen tili nauttia instant viestit ja ilmainen ääni- ja videopuheluita ystäviesi kanssa.
  • Hanki Skype -Lataa ja asenna Skype tietokoneeseen.
  • Skypeen kirjautuminen – Kirjaudu sisään ja lisää kaverisi yhteystiedot ja soittaa näköpuheluita ja kiireellinen viesti, missä olet.

Liittyminen Skype

Koskaan käyttänyt Skype ennen? Älä huoli, voit liittyä meihin luomalla uuden Skype-tili:

1. Siirry Luo tili -sivulle.
  2. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

The information that needs to be filled in on the Skype Create an account page.

1. Kirjoita profiilitiedot. Lisätietoja kirjoittamasi, sitä helpompi on löytää Skype ystäviä.
  2. Kirjoita Skype-nimi. Tämä on nimi, liittyen sinuun Skype.

The Skype Name fill-in box on the Skype Create an account page.

Sen on oltava 6 – 32 merkkiä pitkä, alkaa kirjaimella ja sisältää vain kirjaimia ja numeroita (ei välilyöntejä tai erikoismerkkejä).

Tärkeää: Luotuasi Skype-nimesi voi muuttaa sitä, joten varmista, että olet tyytyväinen siihen.

Jos joku on jo käytössä Skype-nimi kirjoitit, valitse yksi näyttää ehdotuksia tai kokeile toista.

1. Kirjoita haluamasi salasana kirjaudu Skypeen. Salasanasi on asia herkkä, 6-20 merkkiä, ja se täytyy hillitä aikaa pienin ainoa aakkonen ja ainoa joukko.
  2. Kirjoita turvallisuus sanat näkyvät ruudussa. Tämä vain tarkistaa, että olet oikea ihminen.

the security words that need to be entered on the Skype Create an account page
  3. Lue Skypen käyttöehtoihin ja Skypen Privacy Policyja valitse olen samaa mieltä-edelleen.

Voit myös liittyä Skype by allekirjoittaa kotona avulla sinun Microsoft tai Facebook-tilin.

Ladata ja asentaa Skypen Linux-jakelut

Uusin versio Skype for Linux edellyttää QtWebKit kirjastojen 32-bittiset versiot. Etsi Linux-jakelu alla ja seuraa ohjeita ladata ja asentaa Skype.

Valitse versio ja noudata ohjeita ladata ja asentaa Skype:

10.04-11.10 on 32-bittinen

1. Lataa ja asenna Skype Ubuntu 10,04 32-bittinen.

10.04-11.10 klo 64-bittinen

1. Lataa Skype dynaaminen versio.
  2. Pura ladattu Skype paketti alle sinun koti-osoitekalenteri.
  3. Käyttämällä terminaali, kirjoita seuraava komento ja paina Enter:

sudo altis-panna asettaa lib32stdc ++ 6 lib32asound2 ia32-libs libc6-i386 lib32gcc1

1. Imuroi Debian-tiedoston:

http://Security.Ubuntu.com/Ubuntu/Pool/Main/q/qt4-X11/libphonon4_4.6.2-0ubuntu5.6_i386.deb

1. Avaa Debian-tiedoston arkiston johtaja ja valitse data.tar.lzma ja Pura seuraavat Kirjasto Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

./usr/lib/libphonon.so.4./usr/lib/libphonon.so.4.4./usr/lib/libphonon.so.4.4.0

1. Voit nyt käyttää Skype komennolla:

LD_LIBRARY_PATH=/Home/User/Skype-4.2/:$LD_LIBRARY_PATH /home/user/skype-4.2/skype
Jos "käyttäjä" on korvattava Linux-järjestelmän käyttäjätunnus ja "skype-4.2" on korvattava nimi Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2.

12.04 + 32 tai 64-bittinen

1. Lataa Skype Ubuntu-avaimenlehti tarkkai386.
  2. Jahka kuiskata, ensiluokkainen auki avulla Ubuntu Software Center (oletus).
  3. Oikealla puolella Ubuntu Software Center-ikkunassa, joka avautuu Valitse Asenna.

Nämä ohjeet koskevat asentaa Skypen Mint 13 tai uudempi.

Lisätietoja Skypen Ubuntu.*

Voit ladata ja asentaa Skype Debian, valitse versio Debianin ja noudata ohjeita:

6.0 on 32-bittinen

1. Lataa Skype dynaaminen versio.
  2. Pura ladattu Skype paketti alle sinun koti-osoitekalenteri.
  3. Terminaalin käytön Anna juuren alla seuraava komento ja paina Enter:

altis-panna asettaa libasound2 libc6 libgcc1 libqt4-dbus libqt4-network libqt4-webkit libqt4-xml libqtcore4 libqtgui4 libstdc ++ 6 libx11-6 libxext6 libxss1 libxv1

1. Voit käyttää Skype /home/user/skype-4.2/skype jossa "käyttäjä" korvataan Linux-järjestelmän käyttäjätunnus ja "skype-4.2" korvataan nimellä Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2.

6.0 on 64-bittinen

1. Lataa Skype dynaaminen versio.
  2. Pura ladattu Skype paketti alle sinun koti-osoitekalenteri.
  3. Käyttämällä terminaali, kirjoita seuraava komento juuren alla ja paina Enter:

altis-panna asettaa lib32asound2 ia32-libs ia32-libs-gtk

1. Imuroi Debian-tiedoston:

http://FTP.us.debian.org/Debian/Pool/Main/q/qt4-X11/libqt4-webkit_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb

1. Avaa Debian-tiedoston arkiston johtaja ja Pura seuraavat Kirjasto Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

usr/lib/libQtWebKit.so.4 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6.3

1. Lataa seuraava tiedosto ja avaa se arkiston johtaja:

http://FTP.us.debian.org/Debian/Pool/Main/q/qt4-X11/libqt4-phonon_4.6.3-4+squeeze1_i386.

deb

1. Purkaa seuraavat Kirjasto Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

usr/lib/libphonon.so.4 usr/lib/libphonon.so.4.3 usr/lib/libphonon.so.4.3.1

1. Lataa seuraava tiedosto ja avaa se arkiston johtaja:

http://FTP.us.debian.org/Debian/Pool/Main/q/qt4-X11/libqt4-xmlpatterns_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb

1. Purkaa seuraavat Kirjasto Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4 usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6 usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6.3

1. Voit nyt käyttää Skype komennolla LD_LIBRARY_PATH=/home/user/skype-4.2/:$LD_LIBRARY_PATH /home/user/skype-4.2/skype
    Jos "käyttäjä" on korvattava Linux-järjestelmän käyttäjätunnus ja "skype-4.2" on korvattava niminen kansio, jonka loit vaiheessa 2.

7.0 + on 32-bittinen

1. Lataa ja asenna Skype Debian7.0 (multiarch).

7.0 + klo 64-bittinen

1. Käyttämällä terminaali, kirjoita seuraava komento juuren alla ja paina Enter:

dpkg--lisää arkkitehtuurilla i386 & & apt-get update

1. Lataa ja asenna Skype Debian7.0 (multiarch).

Lue lisää käyttämällä Skype Debian *.

Valitse seuraavaan versioon ja seuraa ohjeita ladata ja asentaa Skype:

16 + on 32-bittinen

1. Ladata ja asentaa Skypen Fedora 16 32 bit.

16 + klo 64-bittinen

1. Käyttämällä terminaali, kirjoita seuraava komento ja paina Enter:

sudo yum -y asentaa libXv.i686 libXScrnSaver.i686 qt.i686 qt-x11.i686 pulseaudio-libs.i686 glib2.i686/libs/pulseaudio alsa-plugins-pulseaudio.i686 qtwebkit.i686

1. Ladata ja asentaa Skypen Fedora 16 32 bit.

Voit ladata ja asentaa Skype OpenSUSE, yksinkertaisesti valita versio OpenSUSE käytät ja noudata ohjeita:

12.1 + on 32-bittinen

1. Ladata ja asentaa Skypen OpenSUSE 12.1 32 bit.

12.1 + klo 64-bittinen

1. Käyttämällä terminaali, kirjoita seuraava komento ja paina Enter:

su - c "zypper install xorg - x 11 - libXv - 32 bit libqt4 - 32 bit libqt4 - x 11-32 libpng12-0-32 bittisen libQtWebKit4 - 32 vähän"

1. Ladata ja asentaa Skypen OpenSUSE 12.1 32 bit.

Lue lisää käyttämällä Skype OpenSUSE *.

Se on helppo ladata ja asentaa Skype CentOS. Yksinkertaisesti Valitse versio CentOS ja noudata ohjeita:

6 + on 32/64-bittinen

1. Lataa Skype dynaaminen versio.
  2. Pura ladattu Skype paketti alle sinun koti-osoitekalenteri.
  3. Käyttämällä terminaali, kirjoita seuraavat komennot root-käyttäjä ja paina Enter:

yum groupinstall Desktop
    yum päivitys
    yum asettaa glibc.i686 freebl.i686/softokn/nss alsa-lib.i686 libXv.i686
    libXScrnSaver.i686 libtiff.i686 glib2.i686 libSM.i686 libXrender.i686 fontconfig.i686
    pulseaudio-libs.i686 alsa-plugins-pulseaudio.i686 Tiedostokäärin

4. Imuroi Debian-tiedoston:

http://FTP.us.debian.org/Debian/Pool/Main/q/qt4-X11/libqt4-webkit_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb
  5. Avaa Debian-tiedoston arkiston johtaja ja valitse data.tar.gz ja Pura seuraavat tiedostot Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

usr/lib/libQtWebKit.so.4 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6.3
  6. Lataa seuraava tiedosto ja avaa se arkiston johtaja:

http://FTP.us.debian.org/Debian/Pool/Main/q/qt4-X11/libqt4-phonon_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb
  7. Valitse data.tar.gz ja Pura seuraavat tiedostot Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

usr/lib/libphonon.so.4 usr/lib/libphonon.so.4.3 usr/lib/libphonon.so.4.3.1
  8. Lataa seuraava tiedosto ja avaa se arkiston johtaja:

http://FTP.us.debian.org/Debian/Pool/Main/q/qt4-X11/libqt4-xmlpatterns_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb
  9. Valitse data.tar.gz ja Pura seuraavat tiedostot Skype-kansioon, jonka loit vaiheessa 2:

usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4 usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6
    usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6.3

10. Voit nyt käyttää Skype komennolla LD_LIBRARY_PATH=/home/user/skype-4.2/:$LD_LIBRARY_PATH /home/user/skype-4.2/skype
    Jos "käyttäjä" on korvattava Linux-järjestelmän käyttäjätunnus ja "skype-4.2" on korvattava niminen kansio, jonka loit vaiheessa 2.

Lue lisää käyttämällä Skype CentOS *.

On myös muiden Linux-jakeluiden, josta voit asentaa Skype. Voit vain täytyy ladata ja asentaa dynaaminen versio Skype.

Asennus voi vaihdella jakelun versio dynaamisia paketti on erilaiset vaatimukset ja riippuvuudet asentaa ylimääräisiä kirjastoja tai pakettiin.

Lisätietoja dynaamisen versio Skype käy Skype yhteisön.

Skypeen kirjautuminen

Kun olet ladannut ja asentanut Skype, sinun tarvitsee vain ensimmäistä kertaa laulaa ja olet valmis nauttimaan kaikki Skypen hienoja edullisia ominaisuuksia:

1. Aloita Skype.
  2. Ikkunassa kirjoita Skype-nimi ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
Voit vaihtoehtoisesti Kirjaudu sisään tililläsi sinun Microsoft huomioon.

The <span class=5 tilin vaihtoehto Skype kirjautuminen näytön."korkeus ="360"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12120/fa12120_d.png "leveys ="518"/>
  1. Voit nyt päättää, mitkä ääni ja video laitteet, jota haluat käyttää Skype. Jos et ole varma, voit muuttaa asetuksia milloin tahansa painamalla Ctrl+O -näppäinyhdistelmää, valitse Ääni - tai Video avautuvassa ikkunassa.

Lisätietoja siitä, Miten määritetään äänen Skype.
  1. Voit lisätä profiilikuvan helpottaa ystävien ja perheen löytää Skype.

Napsauta nimeäsi Skype-ikkunassa ylhäällä ja profiili-alue laajenee. Valitse tyhjä kuva profiilikuvan vaihtaminen. Valitse kuva tietokoneesta ja aseta se profiilikuvana valitsemalla Avaa.

Olet nyt valmis, lisätä ystäviesi yhteyshenkilöinä, sitten soittaa videopuhelun ja pikaviesti niitä. Tai hieman Skype Credit, voit soittaa lankapuhelimiin ja kännyköihinja lähettää tekstiviestejä.

Lue lisää Skype for Linux.

* Skype ei ole vastuussa sisällöstä ulkopuolisiin sivustoihin.