Voinko ohjata Skypen Windows-työpöytäversiota komentoriviltä?

Voit ohjata Skypen Windows-työpöytäversiota komentoriviltä. Jos olet esimerkiksi asentanut Skypen oletussijaintiin, kirjoita seuraava komento (mukaan lukien lainausmerkit):

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"

Voit myös antaa seuraavat argumentit:

Komento Kuvaus
    /nosplash Älä näytä käynnistyskuvaa Skypen käynnistyessä.
    /minimized Skype pienennetään ilmaisinalueelle sen käynnistyessä.
    /callto:nameornumber Soita määritetylle Skype-nimelle tai määritettyyn puhelinnumeroon.
    /shutdown Sulje Skype.
    /secondary Voit käynnistää toisen skype.exe-esiintymän.

Esimerkiksi seuraava komento sulkee Skypen:

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe /shutdown"