Miten Google-työkalupalkki poistetaan?

Google-työkalupalkin voi poistaa seuraavasti:

1. Klikkaa Google-työkalupalkin oikealla puolella olevaa alanuolikuvaketta.
  2. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Poista työkalupalkki.
  3. Näkyviin tulee viesti, jossa pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa työkalupalkin asennuksen. Viimeistele työkalupalkin asennuksen poisto klikkaamalla OK.

Google-työkalupalkin asennuksen poistaminen ei vaikuta Skypen asennukseen.