Skypen ohje

    Skypen iPad-versio
    • Kuinka Skype-ilmoituksia hallitaan?

      Voit ottaa Skype-ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä... Android-laitteessa: Napauta valikkokuvaketta (kolme pystysuoraa viivaa), valitse Asetukset>...

    • Miten Skype suljetaan Outlook.comissa?

      Skype on täysin integroitu Outlook.comiin, eikä sitä voi sulkea. Olemme saaneet asiakaspalautetta, jonka mukaan käyttäjät haluaisivat vaihtoehdon sulkea Skype,...

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.