Waarom is mijn betaling mislukt?

Wanneer een betaling is mislukt, zijn daarvoor verschillende redenen mogelijk. Hier vindt u de meestvoorkomende redenen en informatie over wat u kunt doen.

Selecteer om te beginnen uw betalingstype:

Als een betaling met uw creditcard of bankpas is mislukt, controleert u of u de volgende gegevens juist hebt ingevoerd:

• Uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, factuuradres of factuurland. Deze gegevens moeten overeenkomen met de gegevens zoals die bij de uitgever van uw kaart of bij uw bank zijn geregistreerd.
  • Uw kaartnummer of verificatiecode.

• Uw Verified by Visa or MasterCard SecureCode-wachtwoord indien van toepassing.

Als de gegevens juist zijn maar uw bestelling is geweigerd of afgewezen, is de betaling waarschijnlijk geweigerd door de betalingsprovider en niet door Skype. Dit kan in de volgende situaties gebeuren:

• U heeft onvoldoende tegoed op uw kaart of uw bankrekening.

• Uw creditcard is verlopen. Informatie over het bijwerken van uw creditcardgegevens.

• U koopt vanuit, of met behulp van een creditcard die is afgegeven in, een land waarvoor beperkingen gelden.
  • U gebruikt een anonieme proxy voor toegang tot internet.

Neem contact op met uw betalingsprovider voor meer informatie over de reden waarom de betaling is geweigerd.

Het is ook mogelijk dat Skype uw betaling heeft geweigerd om een van de volgende redenen:

• U hebt dezelfde creditcard of bankpas gebruikt voor meer dan twee verschillende Skype-accounts.
  • U hebt uw aankooplimieten bereikt.

Als uw betaling met een digitale betalingsmethode, zoals PayPal, Skrill of CashU, is mislukt, kan er een probleem zijn met de financieringsbron.

Zorg ervoor dat het saldo van de rekening waarmee u betaalt voldoende is voor de kosten van de aankoop.

Als uw account is gekoppeld aan een bankrekening of creditcard, moet u zorgen dat de gegevens up-to-date zijn en het saldo voldoende is voor de aankoop.

Uw betaling kan ook mislukken doordat PayPal of andere elektronische portefeuilles niet meer beschikbaar zijn in uw land. Meer informatie.

Als u een product met Skypetegoed betaalt en uw betaling is mislukt, hebt u waarschijnlijk niet voldoende Skypetegoed voor de aankoop.

U kunt uw Skypetegoed controleren in uw profiel of in uw account. We raden u aan om Auto-opladen in te schakelen om uw tegoed automatisch op te laden wanneer uw saldo onder een bepaald bedrag komt, zodat u in de toekomst geen Skypetegoed tekortkomt.

Als uw in-app aankoop voor Skype op uw iPhone of iPad mislukt, meldt u zich aan met uw Apple ID en controleert u of de factureringsgegevens en de betalingsmethode in uw Apple-account up-to-date zijn en of uw saldo voldoende is voor de aankoop.

U moet ook dezelfde valuta gebruiken voor uw Skype-account en uw Apple ID.