Er is een probleem met voicemail...

Voicemail is een gratis Skype-functie die u gemakkelijk vanaf uw account kunt activeren. Wanneer u een Skype-nummer of een onbeperkt abonnement koopt, wordt voicemail automatisch geactiveerd.

Weet u niet zeker hoe u voicemail moet instellen? Kijk eens naar deze handige gids.

Als er problemen optreden met voicemail, kunt u in de volgende tabel meer informatie vinden.

Probleem Oplossing
Ik heb voicemail ingeschakeld, maar het is niet actief.

Meld u aan bij uw account en klik bij het functiebeheer op Voicemails. De status moet ingeschakeld zijn.

Als voicemail niet is ingeschakeld, kunt u zich afmelden bij Skype en weer aanmelden. Klik in de menubalk op Skype> Afmelden (Bestand> Meld af op een Mac) en meld u vervolgens opnieuw aan met uw Skypenaam en -wachtwoord. Als u dit hebt gedaan, moet voicemail ingeschakeld zijn en bent u klaar om het in te stellen.

Ik heb me op een andere computer bij Skype aangemeld en zie nu dat mijn voicemails zijn verdwenen.

Zodra u naar een bericht hebt geluisterd, wordt het op onze servers geplaatst en lokaal* op uw computer opgeslagen. Daardoor kunt u de berichten niet beluisteren als u zich op een andere computer bij Skype aanmeldt.

*Skype voor Windows Desktop: uw voicemails worden als DAT-bestanden opgeslagen in C:/Documents and Settings/username/Application Data/SkypeName/voicemail.

*Skype voor Mac OS X: uw voicemails worden als DAT-bestanden opgeslagen in Library> Application Support> Skype> Skype_username> Voicemail.

Een bericht dat ik nog niet had beluisterd is verdwenen.

Voicemails die nog niet zijn beluisterd worden op onze servers opgeslagen en na 60 dagen verwijderd.