Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hvordan starter jeg Skype på en Blu-ray-spiller?

De følgende spørsmålene og svarene vil hjelpe deg å komme i gang med Skype på Blu-ray-spilleren din.

Hvordan kobler jeg Blu-ray-spilleren min til Internett?
    Hvor finner jeg Skype-programmet på Blu-ray-spilleren min?
    Hvordan logger jeg på Skype på Blu-ray-spilleren min?
    Hva skjer hvis jeg avslutter Skype eller setter Blu-ray-spilleren min i ventemodus?
    Hva skjer med Skype når jeg ser på en Blu-ray-plate?

Hvordan kobler jeg Blu-ray-spilleren min til Internett?

Før du starter Skype, må du forsikre deg at Blu-ray-spilleren din til er koble til Internett. Enkelte Blu-ray-spillere bruker kablet Ethernet-tilkobling. En slik spiller må du koble til ruteren din med en kabel. Andre bruker innebygd Wi-Fi eller en en Wi-Fi-dongle som følger med i esken, eller som kan kjøpes av utvalgte forhandlere.

Du finner mer informasjon om hvordan du gjør dette for Blu-ray-spilleren din, i brukerhåndboken for spilleren.

Hvor finner jeg Skype-programmet på Blu-ray-spilleren min?

Når du har koblet Blu-ray-spilleren din til Internett, kan du starte Skype-programmet. Skype vises på Blu-ray-spillerens meny som en av de Internett-tilkoblede funksjonene. Du velger ganske enkelt Skype på menyen for å starte programmet.

Hvis du bruker en Blu-ray-spiller fra Panasonic, har du en Skype-knapp på fjernkontrollen. For å starte Skype-programmet trykker du ganske enkelt på Skype-knappen på fjernkontrollen.

Hvordan logger jeg på Skype på Blu-ray-spilleren min?

Når du åpner Skype-programmet, blir du bedt om å angi Skype-navnet og passordet for å logge på. Hvis du allerede har en Skype-konto, trenger du ikke noe annet enn denne påloggingsinformasjonen.

Hvis du ikke har en Skype-konto ennå, kan du registrere deg for Skype på Blu-ray-spilleren din. Velg ganske enkelt Opprett ny konto, og følg instruksjonene på skjermen.

Hva skjer hvis jeg avslutter Skype eller setter Blu-ray-spilleren min i ventemodus?

På enkelte spillere kan du, første gang du logger på Skype på Blu-ray-spilleren, velge at Skype skal starte automatisk hver gang du slår på spilleren.

På Blu-ray-spilleren fra Panasonic gjør du dette ved å velge alternativet Stay signed-inand receive calls after closing Skype før du logger på. Du kan også stille inn Blu-ray-spilleren fra Panasonic til å motta samtaler mens enheten er i hvilemodus.

Hva skjer med Skype når jeg ser på en Blu-ray-plate?

Hvis du bruker en Blu-ray-spiller fra Panasonic, blir du logget av automatisk når du spiller av en Blu-ray-plate. Når du er ferdig med platen, blir du logget på igjen automatisk.

Hvis du bruker en Blu-ray-spiller fra Sony må du starte Skype manuelt igjen når du er ferdig med platen.

Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du kontakte produsenten av Blu-ray-spilleren.