Wat kost het om Skype-gesprekken via mijn au-telefoon te voeren?

Skype op au is gratis als u een IS Flat-abonnement, LTE Flat-abonnement of een van de andere aangeduide minutenabonnementen neemt.

U betaalt ongeveer € 6 (exclusief nog in rekening te brengen consumentenbelasting) per maand als u geen IS Flat-abonnement, LTE Flat-abonnement of een van de andere aangeduide minutenabonnementen neemt.

Dit maandelijkse bedrag is van toepassing als u in een bepaalde maand Skype-oproepen maakt of ontvangt via Skype op au.

Meer informatie over de aangeduide minutenabonnementen, waarmee Skype-oproepen die via Skype op au worden gemaakt of ontvangen gratis zijn.