Hoe kan ik iemand bellen of met iemand chatten op Skype met gebruik van Siri op mijn iOS-apparaat?

Met iOS 10 en SiriKit kunt u iemand op Skype bellen of met iemand chatten met dezelfde spraakopdrachten die u al gewend bent om te gebruiken. Stel dat u contact wilt met Lies Smit op Skype. Als haar contactgegevens zijn opgeslagen op uw iOS-apparaat, hoeft u alleen maar te zeggen "Stuur Lies een bericht op Skype" of "Bel Lies op Skype". Als Siri meer duidelijkheid wil over de naam van de contactpersoon, vraagt het om de juiste te bevestigen. Nadat u op de gewenste contactpersoon hebt getikt, wordt uw Skype-chat of Skype-gesprek gestart.

Met Skype bellen met behulp van Siri

U moet "Siri" hebben ingeschakeld op uw iOS-apparaat om deze functie te kunnen gebruiken. Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.