Hoe gebruik ik de gesplitste vensterweergave in Skype voor desktop?

Terug naar zoekresultaten

Met de gesplitste vensterweergave kun je je contactenlijst in één venster zien en elk gesprek dat je opent in een afzonderlijk venster. Je kunt je contact- en gespreksvensters naar een willekeurige plaats op je scherm slepen om Skype volledig naar wens in te richten.

Opmerking: Gesplitste vensterweergave is niet beschikbaar op mobiel of web.

De gesplitste vensterweergave inschakelen:

1. Selecteer het menu Meer more menu button.
    2. Selecteer Gesplitste vensterweergave inschakelen.

enable split view mode

3. Je contact- en gespreksvensters zijn nu gesplitst en kunnen op een willekeurige plaats op je scherm worden geplaatst.

Hoe open ik meerdere gespreksvensters?

Dubbelklik op een bestaand gesprek in je chatlijst of start een nieuw chatgesprek om het in een nieuw venster te openen.

Split screen view