Gå til hovedinnhold

Hjelp for Skype

    Skype for iPhone
    • Skype Intervjuer forsvinner

      Hva er Skype Intervjuer?Skype Intervjuer er spesiallaget webprogram som omfatter planlegging, et delt lerret, notater og kraften til Skype videoanrop i ett...

    • Hva er Skype intervjuer og hvordan bruker den?

      Du kan evaluere tekniske kandidater ved hjelp av en sanntid Koderedigering over Skype i webleseren med Skype intervjuer. Du trenger ikke å registrere deg eller...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop